X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

CEREAL FOODS WORLD

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[CEREAL FOODS WORLD]こんにちは、このページの訪問者は13416番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルCEREAL FOODS WORLD CEREAL FOODS WORLD

(According to the latest JCR data, this journal is not indexed in the JCR.)
LetPub Score
5.0
50 ratings
Rate

Reputation
6.4

Influence
3.5

Speed
7.0

ジャーナルの略称CEREAL FOOD WORLD
ISSN0146-6283
h-index39
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
1.400.2430.483
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q3182 / 299

自己引用率 (2023-2024)N.A.自己引用率トレンド
掲載範囲
Food industry professionals rely on Cereal Foods World (CFW) to bring them the most current industry and product information. Contributors are real-world industry professionals with hands-on experience. CFW covers grain-based food science, technology, and new product development. It includes high-quality feature articles and scientific research papers that focus on advances in grain-based food science and the application of these advances to product development and food production practices.
公式サイトhttp://www.aaccnet.org/publications/plexus/cfw/Pages/default.aspx
オンライン原稿提出http://www.aaccnet.org/publications/plexus/authors/Pages/default.aspx
オープンアクセスNo
出版社American Association of Cereal Chemists
主題分野工学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度隔月刊行
発行開始年0
年間記事数54年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合0.00%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q0

N/A
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0146-6283%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: >36 Week(s), or Invited contributions
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
関連するジャーナル 【CEREAL FOODS WORLD】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1081976
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL443180
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY437357
    FOOD CONTROL317062
    FOOD HYDROCOLLOIDS316872
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269605
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197438
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY181521
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170348
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167553
  •  

    CEREAL FOODS WORLD CEREAL FOODS WORLD
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [CEREAL FOODS WORLD] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[CEREAL FOODS WORLD] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*