X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

Current Nutrition Reports

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[Current Nutrition Reports]こんにちは、このページの訪問者は4626番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルCurrent Nutrition Reports Current Nutrition Reports
LetPub Score
7.2
50 ratings
Rate

Reputation
8.8

Influence
6.0

Speed
7.0

ジャーナルの略称
ISSN2161-3311
h-indexN.A.
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
7.701.0851.297
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q157 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Nutrition and Dietetics
Q128 / 140

自己引用率 (2023-2024)0.00%自己引用率トレンド
掲載範囲
This journal aims to provide comprehensive review articles that emphasize significant developments in nutrition research emerging in recent publications. By presenting clear, insightful, balanced contributions by international experts, the journal intends to discuss the influence of nutrition on major health conditions such as diabetes, cardiovascular disease, cancer, and obesity, as well as the impact of nutrition on genetics, metabolic function, and public health. We accomplish this aim by appointing international authorities to serve as Section Editors in key subject areas across the field. Section Editors select topics for which leading experts contribute comprehensive review articles that emphasize new developments and recently published papers of major importance, highlighted by annotated reference lists. We also provide commentaries from well-known figures in the field, and an Editorial Board of more than 25 internationally diverse members reviews the annual table of contents, suggests topics of special importance to their country/region, and ensures that topics and current and include emerging research.
公式サイトhttps://www.springer.com/13668
オンライン原稿提出https://www.editorialmanager.com/nutr
オープンアクセスNo
出版社Springer Nature
主題分野Agricultural and Biological Sciences
出版国/地域
発行頻度年4回刊行
発行開始年0
年間記事数65年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合30.12%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q1

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
NUTRITION & DIETETICSSCIEQ121/114
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=2161-3311%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ:
競争力 *著者からのデータ:
参考になるリンク
関連するジャーナル 【Current Nutrition Reports】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    Current Opinion in Food ScienceH-index: 21

    CiteScore: 18.40
    Food Packaging and Shelf LifeH-index: 20

    CiteScore: 14.00
    Food FrontiersH-index: 0

    CiteScore: 10.50
    Future FoodsH-index: 0

    CiteScore: 8.60
    Current Research in Food ScienceH-index: 0

    CiteScore: 7.40
    Food Science and Human WellnessH-index: 0

    CiteScore: 8.30
    Applied Food ResearchH-index: 0

    CiteScore: 4.50
    NFS JournalH-index: 0

    CiteScore: 11.10
    Frontiers in NutritionH-index: 0

    CiteScore: 5.20
    Food Science & NutritionH-index: 15

    CiteScore: 7.40
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Frontiers in Nutrition181079
    Food Science & Nutrition140068
    Agriculture-Basel117810
    Food Science and Human Wellness111223
    Food Packaging and Shelf Life54004
    Current Opinion in Food Science42982
    Current Research in Food Science32434
    International Food Research Journal31911
    Food Frontiers31482
    Journal of Food Measurement and Characterization23293
  •  

    Current Nutrition Reports Current Nutrition Reports
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [Current Nutrition Reports] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[Current Nutrition Reports] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*