X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

FOOD BIOTECHNOLOGY

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[FOOD BIOTECHNOLOGY]こんにちは、このページの訪問者は25400番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFOOD BIOTECHNOLOGY FOOD BIOTECHNOLOGY
LetPub Score
4.9
50 ratings
Rate

Reputation
6.3

Influence
3.5

Speed
7.0

ジャーナルの略称FOOD BIOTECHNOL
ISSN0890-5436
E-ISSN1532-4249
h-index28
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
3.800.3790.526
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q2163 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Biotechnology
Q3172 / 311
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Applied Microbiology and Biotechnology
Q375 / 127

自己引用率 (2023-2024)0.00%自己引用率トレンド
掲載範囲
Food Biotechnology is an international, peer-reviewed journal that is focused on current and emerging developments and applications of modern genetics, enzymatic, metabolic and systems-based biochemical processes in food and food-related biological systems. The goal is to help produce and improve foods, food ingredients, and functional foods at the processing stage and beyond agricultural production.
Other areas of strong interest are microbial and fermentation-based metabolic processing to improve foods, food microbiomes for health, metabolic basis for food ingredients with health benefits, molecular and metabolic approaches to functional foods, and biochemical processes for food waste remediation. In addition, articles addressing the topics of modern molecular, metabolic and biochemical approaches to improving food safety and quality are also published.

Researchers in agriculture, food science and nutrition, including food and biotechnology consultants around the world will benefit from the research published in Food Biotechnology. The published research and reviews can be utilized to further educational and research programs and may also be applied to food quality and value added processing challenges, which are continuously evolving and expanding based upon the peer reviewed research conducted and published in the journal.
公式サイトhttp://www.tandfonline.com/toc/lfbt20/current#.V49AXUz9cSQ
オンライン原稿提出https://mc.manuscriptcentral.com/lfbt
オープンアクセスNo
出版社Taylor and Francis Ltd.
主題分野工学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度年3回刊行
発行開始年1987
年間記事数20年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合0.00%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIEQ4136/174
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ3117/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0890-5436%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: >12 Week(s), or Invited contributions
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
関連するジャーナル 【FOOD BIOTECHNOLOGY】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    NATURE REVIEWS DRUG DISCOVERYH-index: 289

    CiteScore: 137.40
    NATURE BIOTECHNOLOGYH-index: 399

    CiteScore: 63.00
    TRENDS IN BIOTECHNOLOGYH-index: 195

    CiteScore: 28.60
    BIOTECHNOLOGY ADVANCESH-index: 161

    CiteScore: 25.50
    MOLECULAR THERAPYH-index: 158

    CiteScore: 19.20
    PLANT BIOTECHNOLOGY JOURNALH-index: 96

    CiteScore: 20.50
    CRITICAL REVIEWS IN BIOTECHNOLOGYH-index: 79

    CiteScore: 20.80
    METABOLIC ENGINEERINGH-index: 101

    CiteScore: 15.60
    Biotechnology for BiofuelsH-index: 75

    CiteScore: 15.70
    CANCER GENE THERAPYH-index: 80

    CiteScore: 10.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    BMC GENOMICS452056
    APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY410793
    APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY367224
    PLANT BIOTECHNOLOGY JOURNAL237631
    NATURE BIOTECHNOLOGY183946
    BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING173657
    GENOMICS168171
    JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY164129
    BIOTECHNOLOGY ADVANCES156369
    Biotechnology for Biofuels150447
  •  

    FOOD BIOTECHNOLOGY FOOD BIOTECHNOLOGY
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [FOOD BIOTECHNOLOGY] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[FOOD BIOTECHNOLOGY] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*