X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

GRASAS Y ACEITES

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[GRASAS Y ACEITES]こんにちは、このページの訪問者は12425番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルGRASAS Y ACEITES GRASAS Y ACEITES
LetPub Score
4.8
50 ratings
Rate

Reputation
5.9

Influence
3.6

Speed
7.0

ジャーナルの略称GRASAS ACEITES
ISSN0017-3495
E-ISSN1988-4214
h-index41
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
2.500.2780.473
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q3217 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Organic Chemistry
Q3156 / 211

自己引用率 (2023-2024)10.00%自己引用率トレンド
掲載範囲
Grasas y Aceites is a peer-reviewed journal devoted to the publication of original articles concerning the broad field of lipids, especially edible fats and oils from different origins, including non acyl lipids from microbial origin relevant to the food industry. It publishes full research articles, research notes, reviews as well as information on references, patents, and books.

Grasas y Aceites publishes original articles on basic or practical research, as well as review articles on lipid related topics in food science and technology, biology, (bio)chemistry, medical science, nutrition, (bio)technology, processing and engineering. Topics at the interface of basic research and applications are encouraged. Manuscripts related to by-products from the oil industry and the handling and treatment of the wastewaters are also welcomed.

Topics of special interest to Grasas y Aceites are:
-Lipid analysis, including sensory analysis
-Oleochemistry, including lipase modified lipids
-Biochemistry and molecular biology of lipids, including genetically modified oil crops and micro-organisms
-Lipids in health and disease, including functional foods and clinical studies
-Technical aspects of oil extraction and refining
-Processing and storage of oleaginous fruit, especially olive pickling
-Agricultural practices in oil crops, when affecting oil yield or quality
公式サイトhttp://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/
オンライン原稿提出
オープンアクセスYes
出版社CSIC Consejo Superior de Investigaciones Cientificas
主題分野工学
出版国/地域SPAIN
発行頻度四半期刊行
発行開始年0
年間記事数50年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合96.53%
OA Related Info
APC: No
APC waiver:No
Other charges: No
Keywords: edible fats、edible oils、oleaginous fruits and seeds、table olives、by-products
Useful LinksAims & ScopeAuthor InstructionsEditorial BoardDouble anonymous peer review
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q4

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
CHEMISTRY, APPLIEDSCIEQ458/74
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ4144/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0017-3495%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: About 3.0 month(s)
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
関連するジャーナル 【GRASAS Y ACEITES】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1092771
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY447122
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL445684
    FOOD HYDROCOLLOIDS317614
    FOOD CONTROL317543
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269878
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197772
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY182328
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170968
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167814
  •  

    GRASAS Y ACEITES GRASAS Y ACEITES
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [GRASAS Y ACEITES] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[GRASAS Y ACEITES] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*