X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

Mljekarstvo

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[Mljekarstvo]こんにちは、このページの訪問者は6173番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルMljekarstvo Mljekarstvo

According to the latest JCR data, this journal is indexed in the JCR. A previous title of this journal is )
LetPub Score
4.7
50 ratings
Rate

Reputation
5.8

Influence
3.4

Speed
7.0

ジャーナルの略称MLJEKARSTVO
ISSN0026-704X
E-ISSN1846-4025
h-index13
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
1.900.2830.456
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Animal Science and Zoology
Q3258 / 490
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q3236 / 389

自己引用率 (2023-2024)18.20%自己引用率トレンド
掲載範囲
Mljekarstvo is an open access, peer-reviewed international quarterly scientific journal. The first issue was published in 1951, by the Croatian Dairy Operators' Association (today: Croatian Dairy Union, publisher). In a paper at a Union conference held 28 October 1951 in Zagreb it was said: "Our desire is that this magazine does not meet the fate of its predecessors, but that it continues to reflect the creative efforts and to provide guidelines for the producers as well as all other operators employed in the dairy industry."

It is our pleasure today to say that wishes of the enthusiasts who attended the conference have come true, and the magazine Mljekarstvo during the last six decades was a reflection of the creative efforts of numerous dairy scientists and experts, and through its texts it served as a guideline in improving production and processing of milk and dairy products. Mljekarstvo has been following all the achievements of the dairy profession in Croatia, and it also gives the short surveys of world achievements. The result of the research of local and foreign scientists and experts always find their place in the magazine Mljekarstvo. It has been edited by our outstanding dairy experts employed at colleges, research institutions and dairy companies.
公式サイトhttp://hrcak.srce.hr/mljekarstvo?lang=en
オンライン原稿提出
オープンアクセスYes
出版社Hrvatska Mljekarska Udruga
主題分野AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
出版国/地域CROATIA
発行頻度
発行開始年0
年間記事数29年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合97.47%
OA Related Info
APC: No
APC waiver:No
Other charges: No
Keywords: agronomy、biotechnoogy、food technology、dairy
Useful LinksAims & ScopeAuthor InstructionsEditorial BoardPeer review
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCESCIEQ349/80
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0026-704X%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: 12 Weeks
競争力 *著者からのデータ:
参考になるリンク
関連するジャーナル 【Mljekarstvo】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    Nature FoodH-index: 0

    CiteScore: 28.50
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    Annual Review of EntomologyH-index: 178

    CiteScore: 45.70
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Annual Review of Food Science and TechnologyH-index: 51

    CiteScore: 22.40
    SOIL BIOLOGY & BIOCHEMISTRYH-index: 186

    CiteScore: 16.90
    Annual Review of PhytopathologyH-index: 143

    CiteScore: 16.60
    Current Forestry ReportsH-index: 0

    CiteScore: 15.90
    Current Opinion in Food ScienceH-index: 21

    CiteScore: 18.40
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY1233262
    Food Chemistry1092325
    INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS574834
    Food & Function523589
    CATENA490733
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY446064
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL445521
    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE431612
    PLANT AND SOIL415852
    Geoderma395818
  •  

    Mljekarstvo Mljekarstvo
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [Mljekarstvo] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[Mljekarstvo] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*