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Food Structure-Netherlands

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ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFood Structure-Netherlands Food Structure-Netherlands
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7.0
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8.7

Influence
5.7

Speed
7.0

ジャーナルの略称FOOD STRUCT-NETH
ISSN2213-3291
h-indexN.A.
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
7.201.1521.126
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q167 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Applied Microbiology and Biotechnology
Q236 / 127
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Bioengineering
Q258 / 162

自己引用率 (2023-2024)1.80%自己引用率トレンド
掲載範囲
Food Structure is the premier international forum devoted to the publication of high-quality original research on food structure. The focus of this journal is on food structure in the context of its relationship with molecular composition, processing and macroscopic properties (e.g., shelf stability, sensory properties, etc.). Manuscripts that only report qualitative findings and micrographs and that lack sound hypothesis-driven, quantitative structure-function research are not accepted. Significance of the research findings for the food science community and/or industry must also be highlighted.
公式サイトhttps://www.journals.elsevier.com/food-structure
オンライン原稿提出
オープンアクセスNo
出版社Elsevier BV
主題分野Chemical Engineering
出版国/地域NETHERLANDS
発行頻度
発行開始年0
年間記事数37年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合21.01%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q1

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ124/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=2213-3291%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
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  •  

    Food Structure-Netherlands Food Structure-Netherlands
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


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著者: Yuerxiao


分野: 生物学学
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結果: 保留中&不明


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2023-03-24 21:50:02 レビューした
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(0) いいね! | Yuerxiao

著者: 忘记我吧下一位


分野: 工学
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


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2022-10-14 20:43:25 レビューした
投資したばかりで、順調であることを願っています
(0) いいね! | 忘记我吧下一位

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