X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

International Journal of Gastronomy and Food Science

ジャーナルタイトルで検索 INT J GASTRON F 最新のコメント: 2022年11月1日张贴,2022年12月5日进行了重大修订。两位审稿人的意见非... (2023-02-02)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[International Journal of Gastronomy and Food Science]こんにちは、このページの訪問者は10767番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルInternational Journal of Gastronomy and Food Science International Journal of Gastronomy and Food Science
LetPub Score
6.9
50 ratings
Rate

Reputation
8.6

Influence
5.6

Speed
7.0

ジャーナルの略称INT J GASTRON FOOD S
ISSN1878-450X
E-ISSN1878-4518
h-indexN.A.
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
5.300.6200.995
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Social Sciences
Subcategory: Cultural Studies
Q128 / 1304
Category: Social Sciences
Subcategory: Food Science
Q2117 / 389

自己引用率 (2023-2024)12.50%自己引用率トレンド
掲載範囲
International Journal of Gastronomy and Food Science is a peer-reviewed journal that explicitly focuses on the interface of food science and gastronomy. Articles focusing only on food science will not be considered. This journal equally encourages both scientists and chefs to publish original scientific papers, review articles and original culinary works. We seek articles with clear evidence of this interaction. From a scientific perspective, this publication aims to become the home for research from the whole community of food science and gastronomy.

IJGFS explores all aspects related to the growing field of the interaction of gastronomy and food science, in areas such as food chemistry, food technology and culinary techniques, food microbiology, genetics, sensory science, neuroscience, psychology, culinary concepts, culinary trends, and gastronomic experience (all the elements that contribute to the appreciation and enjoyment of the meal. Also relevant is research on science-based educational programs in gastronomy, anthropology, gastronomic history and food sociology. All these areas of knowledge are crucial to gastronomy, as they contribute to a better understanding of this broad term and its practical implications for science and society.
公式サイトhttps://www.journals.elsevier.com/international-journal-of-gastronomy-and-food-science
オンライン原稿提出https://www.editorialmanager.com/IJGFS
オープンアクセスNo
出版社Elsevier
主題分野Social Sciences
出版国/地域NETHERLANDS
発行頻度
発行開始年0
年間記事数192年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合20.27%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q2

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ268/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1878-450X%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ:
競争力 *著者からのデータ:
参考になるリンク
関連するジャーナル 【International Journal of Gastronomy and Food Science】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    Crime ScienceH-index: 0

    CiteScore: 11.90
    Journal of Contemporary East Asia StudiesH-index: 0

    CiteScore: 2.50
    Evolutionary Human SciencesH-index: 0

    CiteScore: 4.60
    Innovation and DevelopmentH-index: 0

    CiteScore: 3.70
    GestureH-index: 0

    CiteScore: 1.70
    International Journal of PlayH-index: 0

    CiteScore: 1.90
    Latin American and Caribbean Ethnic StudiesH-index: 0

    CiteScore: 1.30
    Romani StudiesH-index: 0

    CiteScore: 0.80
    East Asian PragmaticsH-index: 0

    CiteScore: 0.70
    Prace i Studia GeograficzneH-index: 0

    CiteScore: 0.40
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    International Journal of Play1923
    Gesture1822
    Crime Science1785
    Journal of Intercultural Communication Research1654
    Multicultural Education1645
    MedieKultur Journal of Media and Communication Research1602
    Studies on Ethno-Medicine1550
    Feminist Encounters A Journal of Critical Studies in Culture and Politics1479
    Platform Journal of Media and Communication1474
    Evolutionary Human Sciences1448
  •  

    International Journal of Gastronomy and Food Science International Journal of Gastronomy and Food Science
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [International Journal of Gastronomy and Food Science] のレビューレビューを書く
著者: 科研小陈努力


分野: 農業と林業
査読期間: 4.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2023-02-02 09:36:00 レビューした
2022年11月1日张贴,2022年12月5日进行了重大修订。两位审稿人的意见非常积极,只需要解决一些小问题。文章在2022年1月15日农历新年之前进行了修订并提交,直接在2022年1月31日被接受。这本期刊关注食物的味道,与食物化学相关的文章不适合提交。感觉未来可能会有更多关于厨师和烹饪方法的文章。目前,大多数食物期刊主要涵盖食物化学,几乎没有专注于食物、厨师和文化相互作用的专业期刊。《食物品质与偏好》可能属于这一类,最新的《食品与人类研究》也可能包括在内。除此之外,几乎没有其他期刊。这本期刊填补了领域中的空白,并具有未来的巨大潜力。编辑的回应很快,文章在早上提交后下午就被RRC接受。我将来可以继续提交适合的文章
(0) いいね! | 科研小陈努力

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[International Journal of Gastronomy and Food Science] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*