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EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY

ジャーナルタイトルで検索 EUR J LIPID SCI 最新のコメント: 6週間経過しましたが、レビュアーからの連絡はまだありません。祈ります (2019-04-11)


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ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルEUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
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6.3
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7.5

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5.0

Speed
8.5

ジャーナルの略称EUR J LIPID SCI TECH
ISSN1438-7697
E-ISSN1438-9312
h-index82
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
5.500.4750.713
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Engineering
Subcategory: Industrial and Manufacturing Engineering
Q2106 / 384
Category: Engineering
Subcategory: Food Science
Q2111 / 389
Category: Engineering
Subcategory: General Chemistry
Q2136 / 408
Category: Engineering
Subcategory: Biotechnology
Q2132 / 311

自己引用率 (2023-2024)0.00%自己引用率トレンド
掲載範囲
The European Journal of Lipid Science and Technology is a peer-reviewed journal publishing original research articles, reviews, and other contributions on lipid related topics in food science and technology, biomedical science including clinical and pre-clinical research, nutrition, animal science, plant and microbial lipids, (bio)chemistry, oleochemistry, biotechnology, processing, physical chemistry, and analytics including lipidomics. A major focus of the journal is the synthesis of health related topics with applied aspects.

Following is a selection of subject areas which are of special interest to EJLST:

Animal and plant products for healthier foods including strategic feeding and transgenic crops
Authentication and analysis of foods for ensuring food quality and safety
Bioavailability of PUFA and other nutrients
Dietary lipids and minor compounds, their specific roles in food products and in nutrition
Food technology and processing for safer and healthier products
Functional foods and nutraceuticals
Lipidomics
Lipid structuring and formulations
Oleochemistry, lipid-derived polymers and biomaterials
Processes using lipid-modifying enzymes
The scope is not restricted to these areas. Submissions on topics at the interface of basic research and applications are strongly encouraged. The journal is the official organ the European Federation for the Science and Technology of Lipids (Euro Fed Lipid).
公式サイトhttp://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)1438-9312
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/ejlst
オープンアクセスNo
出版社Wiley-VCH Verlag
主題分野工学
出版国/地域GERMANY
発行頻度月刊
発行開始年2000
年間記事数71年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合18.64%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ3117/173
NUTRITION & DIETETICSSCIEQ384/114
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1438-7697%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: Ordinary, 6-16 Week(s)
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
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著者のコメント
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  [EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY] のレビューレビューを書く
著者: Kiki


分野: 化学
査読期間: 2.0 month(s)
結果: 保留中&不明


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2019-04-11 14:32:45 レビューした
6週間経過しましたが、レビュアーからの連絡はまだありません。祈ります
(0) いいね! | Kiki

著者: 铖哥


分野: 生物学学
査読期間: 5.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2017-11-30 00:02:14 レビューした
全体的な難易度は大したことはありません。レビュー時間は少し長かったです。編集者たちは非常に熱心で、修正後の受理確率はかなり高いです

(11) いいね! | 铖哥

著者: 小雨


分野: 生物学学
査読期間: 7.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2017-02-04 19:41:39 レビューした
去年七月提交的一篇文章,最终在今年二月一日收到。编辑说,发给公司的几位审稿人长时间没有回应,后来他们再次联系到审稿人。总之,期刊对文章的创新有一定的要求,编辑非常负责,态度也很好。回来分享你的投稿经验,帮助那些正在苦恼选择期刊的人
(1) いいね! | 小雨

著者: 匿名


分野:
査読期間: 3.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2013-10-09 20:15:00 レビューした
審査中 約2ヶ月後、修正するための3ヶ月を与えるレビューコメントがありました...8日後に受け取る
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
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2013-04-14 21:33:00 レビューした
半个月的审核提交,一个月的审核未得到任何消息
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
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2013-02-14 12:14:00 レビューした
半月内回复修改意见
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野: 生物学学
査読期間: 0.0 month(s)
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2012-12-28 10:55:00 レビューした
審査中 1か月以上経過しましたが、まだ返答がありません。お祈りします
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
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2011-08-21 18:47:00 レビューした
ジャーナルホームページURL:http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)1438-9312
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
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2011-05-28 00:57:00 レビューした
効率のために私たちの愛読書を楽しみにしています
(1) いいね! | 匿名

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