X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL

ジャーナルタイトルで検索 FLAVOUR FRAG J 最新のコメント: 最初の下書きのニュースを受け取るのにどれくらい時間がかかりますか? (2022-10-15)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL]こんにちは、このページの訪問者は27505番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL
LetPub Score
5.1
52 ratings
Rate

Reputation
6.4

Influence
3.9

Speed
7.0

ジャーナルの略称FLAVOUR FRAG J
ISSN0882-5734
E-ISSN1099-1026
h-index62
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
6.000.4450.838
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q194 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: General Chemistry
Q2115 / 408

自己引用率 (2023-2024)4.80%自己引用率トレンド
掲載範囲
Flavour and Fragrance Journal publishes original research articles, reviews and special reports on all aspects of flavour and fragrance. Its high scientific standards and international character is ensured by a strict refereeing system and an editorial team representing the multidisciplinary expertise of our field of research. Because analysis is the matter of many submissions and supports the data used in many other domains, a special attention is placed on the quality of analytical techniques. All natural or synthetic products eliciting or influencing a sensory stimulus related to gustation or olfaction are eligible for publication in the Journal. Eligible as well are the techniques related to their preparation, characterization and safety. This notably involves analytical and sensory analysis, physical chemistry, modeling, microbiology – antimicrobial properties, biology, chemosensory perception and legislation.

The overall aim is to produce a journal of the highest quality which provides a scientific forum for academia as well as for industry on all aspects of flavors, fragrances and related materials, and which is valued by readers and contributors alike.
公式サイトhttp://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)1099-1026
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/ffj
オープンアクセスNo
出版社John Wiley and Sons Ltd
主題分野工学
出版国/地域ENGLAND
発行頻度隔月刊行
発行開始年1985
年間記事数46年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合8.93%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
CHEMISTRY, APPLIEDSCIEQ340/74
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ3108/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0882-5734%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: Slow, 18-36 Week(s)
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
関連するジャーナル 【FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1081945
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL443170
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY437345
    FOOD CONTROL317057
    FOOD HYDROCOLLOIDS316863
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269604
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197433
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY181511
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170342
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167549
  •  

    FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL] のレビューレビューを書く
著者: 小雄SCI


分野: 農業と林業
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2022-10-15 09:23:48 レビューした
最初の下書きのニュースを受け取るのにどれくらい時間がかかりますか?
(0) いいね! | 小雄SCI

著者: 先生的科学


分野: 農業と林業
査読期間: 3.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2021-04-23 20:43:29 レビューした
2020年12月14日,提出
2020年12月15日,格式问题,退回
重新提交
2021年1月4日,小修正
2021年1月6日,R1
2021年1月12日,接受
我生活中最美好的经历
(0) いいね! | 先生的科学

著者: 匿名


分野: 化学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2011-11-08 13:21:00 レビューした
IF:1.849
(0) いいね! | 匿名

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*