X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

Food Biophysics

ジャーナルタイトルで検索 FOOD BIOPHYS 最新のコメント: 兄貴、このジャーナルは料金がかかります (2023-11-23)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[Food Biophysics]こんにちは、このページの訪問者は32666番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFood Biophysics Food Biophysics
LetPub Score
6.5
50 ratings
Rate

Reputation
7.6

Influence
5.0

Speed
9.3

ジャーナルの略称FOOD BIOPHYS
ISSN1557-1858
E-ISSN1557-1866
h-index41
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
5.800.7060.747
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q2103 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Biophysics
Q249 / 152
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Analytical Chemistry
Q252 / 156
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Applied Microbiology and Biotechnology
Q252 / 127
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Bioengineering
Q279 / 162

自己引用率 (2023-2024)3.60%自己引用率トレンド
掲載範囲
Biophysical studies of foods and agricultural products involve research at the interface of chemistry, biology, and engineering, as well as the new interdisciplinary areas of materials science and nanotechnology. Such studies include but are certainly not limited to research in the following areas: the structure of food molecules, biopolymers, and biomaterials on the molecular, microscopic, and mesoscopic scales; the molecular basis of structure generation and maintenance in specific foods, feeds, food processing operations, and agricultural products; the mechanisms of microbial growth, death and antimicrobial action; structure/function relationships in food and agricultural biopolymers; novel biophysical techniques (spectroscopic, microscopic, thermal, rheological, etc.) for structural and dynamical characterization of food and agricultural materials and products; the properties of amorphous biomaterials and their influence on chemical reaction rate, microbial growth, or sensory properties; and molecular mechanisms of taste and smell.

A hallmark of such research is a dependence on various methods of instrumental analysis that provide information on the molecular level, on various physical and chemical theories used to understand the interrelations among biological molecules, and an attempt to relate macroscopic chemical and physical properties and biological functions to the molecular structure and microscopic organization of the biological material.
公式サイトhttps://www.springer.com/11483
オンライン原稿提出https://submission.nature.com/new-submission/11483/3
オープンアクセスNo
出版社Springer US
主題分野工学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度四半期刊行
発行開始年2006
年間記事数50年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合10.37%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q2

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ278/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1557-1858%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: >24 Week(s), or Invited contributions
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
関連するジャーナル 【Food Biophysics】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1081961
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL443174
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY437348
    FOOD CONTROL317060
    FOOD HYDROCOLLOIDS316864
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269605
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197435
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY181515
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170344
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167551
  •  

    Food Biophysics Food Biophysics
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [Food Biophysics] のレビューレビューを書く
著者: 张宇宙


分野: 農業と林業
査読期間: 6.0 month(s)
結果: 拒否されました


レビューを書く

2023-11-23 22:18:22 レビューした
兄貴、このジャーナルは料金がかかります
(0) いいね! | 张宇宙

著者: 桔#梗


分野: 農業と林業
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2023-06-07 14:43:40 レビューした
Zhong教授、スピードの速さに感謝します
(0) いいね! | 桔#梗

著者: 学术之光


分野: 農業と林業
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2022-06-08 09:36:05 レビューした
こんにちは、すでに提出した記事の審査状況はどこで確認できますか?クリックすると、新しい記事を提出するだけのプロンプトしか表示されません
(0) いいね! | 学术之光

著者: Hits


分野: 農業と林業
査読期間: 2.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2022-03-23 10:35:15 レビューした
受付日:2021年10月15日
大幅修正:11月30日
受理日:2022年3月7日
発行日:2022年3月22日

出版は簡単なことではなく、大切にされています。論文は5つの連続したジャーナルに提出され、最終的にはFood Biophysicsに収録されました。査読と修正プロセスは相対的に長い時間を要し、受け取ったコメントは非常に専門的でした。編集長のZhong Qixin教授に感謝し、ジャーナルの今後の成功を祈念します!
(0) いいね! | Hits

著者: 作业发霉了


分野: 農業と林業
査読期間: 1.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2022-03-04 10:01:13 レビューした
受付日:2021年3月26日
承認日:2021年5月6日
(0) いいね! | 作业发霉了

著者: 111


分野: 生物学学
査読期間: 2.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2014-10-28 16:37:01 レビューした
このジャーナルは速いです。 私たちの推薦した査読者を使用しました。 再提出後の翌日に論文が受け入れられ、数日後にオンラインで公開されました。 私はこれが私が今まで見た中で最も速いと感じます

(3) いいね! | 111

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[Food Biophysics] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*