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Food Quality and Preference

ジャーナルタイトルで検索 FOOD QUAL PREFE 最新のコメント: 感性分析与评估应用研究杂志 (2010-07-15)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
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ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFood Quality and Preference Food Quality and Preference
LetPub Score
7.4
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Reputation
8.6

Influence
6.5

Speed
7.0

ジャーナルの略称FOOD QUAL PREFER
ISSN0950-3293
h-index100
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
10.401.1261.544
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q132 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Nutrition and Dietetics
Q112 / 140

自己引用率 (2023-2024)14.30%自己引用率トレンド
掲載範囲
Food Quality and Preference is a journal devoted to sensory, consumer and behavioural research in food and non-food products. It publishes original research, critical reviews, and short communications in sensory and consumer science, and sensometrics. In addition, the journal publishes special invited issues on important timely topics and from relevant conferences. These are aimed at bridging the gap between research and application, bringing together authors and readers in consumer and market research, sensory science, sensometrics and sensory evaluation, nutrition and food choice, as well as food research, product development and sensory quality assurance. Submissions to Food Quality and Preference are limited to papers that include some form of human measurement; papers that are limited to physical/chemical measures or the routine application of sensory, consumer or econometric analysis will not be considered unless they specifically make a novel scientific contribution in line with the journal's coverage as outlined below.
公式サイトhttps://www.journals.elsevier.com/food-quality-and-preference
オンライン原稿提出https://www.editorialmanager.com/FQAP
オープンアクセスNo
出版社Elsevier Ltd
主題分野工学
出版国/地域ENGLAND
発行頻度隔月刊行
発行開始年1988
年間記事数226年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合38.41%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q1

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ135/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0950-3293%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: Sort of slow, 8-16 Week(s)
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
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著者のコメント
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    Food Quality and Preference Food Quality and Preference
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    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
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著者: 匿名


分野: 感官分析
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2010-07-15 23:32:00 レビューした
感性分析与评估应用研究杂志
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