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FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

ジャーナルタイトルで検索 FOOD SCI TECHNO 最新のコメント: ジャーナルホームページURL:http://fst.sagepub.com/content/current (2012-05-24)


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ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
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6.4

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3.7

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7.0

ジャーナルの略称FOOD SCI TECHNOL INT
ISSN1082-0132
E-ISSN1532-1738
h-index52
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
5.800.5020.716
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Engineering
Subcategory: Industrial and Manufacturing Engineering
Q196 / 384
Category: Engineering
Subcategory: Food Science
Q2101 / 389
Category: Engineering
Subcategory: General Chemical Engineering
Q281 / 273

自己引用率 (2023-2024)5.60%自己引用率トレンド
掲載範囲
Food Science and Technology International (FSTI) shares knowledge from leading researchers of food science and technology. Covers food processing and engineering, food safety and preservation, food biotechnology, and physical, chemical and sensory properties of foods. This journal is a member of the Committee on Publication Ethics (COPE).
公式サイトhttp://fst.sagepub.com/content/current
オンライン原稿提出https://us.sagepub.com/en-us/nam/journal/food-science-and-technology-international#submission-guidelines
オープンアクセスNo
出版社SAGE Publications Inc.
主題分野工学
出版国/地域ENGLAND
発行頻度隔月刊行
発行開始年1995
年間記事数97年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合0.75%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
CHEMISTRY, APPLIEDSCIEQ344/74
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ3117/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1082-0132%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: Slow, 18-36 Week(s)
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
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    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
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2012-05-24 12:45:00 レビューした
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