X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL

ジャーナルタイトルで検索 INT DAIRY J 最新のコメント: 年の初めに、そして6ヶ月の査読の後に、拒否された、そのジャーナルを磨きま... (2018-07-11)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL]こんにちは、このページの訪問者は41569番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルINTERNATIONAL DAIRY JOURNAL INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
LetPub Score
6.5
50 ratings
Rate

Reputation
7.5

Influence
5.2

Speed
9.0

ジャーナルの略称INT DAIRY J
ISSN0958-6946
h-index126
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
6.500.7611.059
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q181 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Applied Microbiology and Biotechnology
Q241 / 127

自己引用率 (2023-2024)9.70%自己引用率トレンド
掲載範囲
The International Dairy Journal publishes significant advancements in dairy science and technology in the form of research articles and critical reviews that are of relevance to the broader international dairy community. Within this scope, research on the science and technology of milk and dairy products and the nutritional and health aspects of dairy foods are included; the journal pays particular attention to applied research and its interface with the dairy industry.

The journal's coverage includes the following, where directly applicable to dairy science and technology:
• Chemistry and physico-chemical properties of milk constituents
• Microbiology, food safety, enzymology, biotechnology
• Processing and engineering
• Emulsion science, food structure, and texture
• Raw material quality and effect on relevant products
• Flavour and off-flavour development
• Technological functionality and applications of dairy ingredients
• Sensory and consumer sciences
• Nutrition and substantiation of human health implications of milk components or dairy products

International Dairy Journal does not publish papers related to milk production, animal health and other aspects of on-farm milk production unless there is a clear relationship to dairy technology, human health or final product quality.
公式サイトhttps://www.journals.elsevier.com/international-dairy-journal
オンライン原稿提出https://www.editorialmanager.com/INDA
オープンアクセスNo
出版社Elsevier BV
主題分野工学
出版国/地域ENGLAND
発行頻度月刊
発行開始年1991
年間記事数199年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合17.66%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q2

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ270/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0958-6946%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: About 12.0 month(s)
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
関連するジャーナル 【INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1082004
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL443189
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY437366
    FOOD CONTROL317069
    FOOD HYDROCOLLOIDS316886
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269605
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197442
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY181529
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170352
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167554
  •  

    INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL] のレビューレビューを書く
著者: 1234


分野: 生物学学
査読期間: 6.0 month(s)
結果: 拒否されました


レビューを書く

2018-07-11 21:53:50 レビューした
年の初めに、そして6ヶ月の査読の後に、拒否された、そのジャーナルを磨きました
(0) いいね! | 1234

著者: nana


分野: 生物学学
査読期間: 1.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2014-07-16 22:33:38 レビューした
6月3日选定,18日审查中,一个月没有结果
(1) いいね! | nana

著者: 匿名


分野: 生物学学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2013-11-08 11:27:00 レビューした
非常負責的編輯,非常友好
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 3.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2013-08-05 21:38:00 レビューした
速度はまだ比較的速く、結果までに3ヶ月、細かい修正はあるが、レビューは2ヶ月半で完了したが、全体の3ヶ月を編集して監査結果が出ました
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野: 生物学学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2013-06-12 23:55:00 レビューした
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
提出日期:2012年12月16日,评审日期:2012年12月19日,
重大修订日期:2013年2月27日,修订稿件提交给期刊日期:2013年5月17日,
评审日期:2013年5月19日,接受日期:2013年6月12日。编辑非常认真负责,会指出每一个细节
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野: 化学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2012-10-16 16:54:00 レビューした
非常认真负责的编辑。提出的具体修改建议很有帮助

(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野: 生物学学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2012-08-25 19:09:00 レビューした
証拠を待っています
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2011-08-18 21:27:00 レビューした
ジャーナルのホームページURL: http://www.elsevier.com/wps/find ... ription#description
(0) いいね! | 匿名

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*