X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

ACS Food Science & Technology

ジャーナルタイトルで検索 最新のコメント: コメントはありません


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[ACS Food Science & Technology]こんにちは、このページの訪問者は10238番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルACS Food Science & Technology ACS Food Science & Technology

(According to the latest JCR data, this journal is not indexed in the JCR.)
LetPub Score
8.3
51 ratings
Rate

Reputation
8.1

Influence
8.4

Speed
7.9

ジャーナルの略称ACS Food Sci. Technol.
ISSN2692-1944
h-indexN.A.
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
3.300.4870.670
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q2188 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Analytical Chemistry
Q387 / 156
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Chemistry (miscellaneous)
Q363 / 111
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Organic Chemistry
Q3136 / 211

自己引用率 (2023-2024)3.80%自己引用率トレンド
掲載範囲
ACS Food Science & Technology is an international forum for cutting-edge original research in all areas of food science, technology, engineering, and nutrition.

This interdisciplinary journal is focused on reports of new research related to characterization, development, processing, and safety of foods, as well as food waste and byproducts as sources of food additives. The Journal encourages submissions across all areas of fundamental and applied research in food sciences, with a special emphasis on topics including, but not limited to, areas of:

Food security: Food science and microbiology; food toxicology and chemical food safety; nutrition; novel foods.
Food preservation: Food quality and authenticity/origin; food engineering; food processing and packaging; nanotechnology and materials science in food.
Health-promoting food ingredients: functional foods; bioavailability and microbiome.
公式サイトhttps://pubs.acs.org/journal/afsthl
オンライン原稿提出https://acs.manuscriptcentral.com/acs
オープンアクセスNo
出版社American Chemical Society
主題分野食品科学、微生物学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度月刊
発行開始年2021
年間記事数217年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合7.21%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q2

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYESCIQ285/173
インデックス (SCI or SCIE)
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=2692-1944%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ:
競争力 *著者からのデータ:
参考になるリンク
関連するジャーナル 【ACS Food Science & Technology】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    No relevant journals found
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    No relevant journals found
  •  

    ACS Food Science & Technology ACS Food Science & Technology
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    次へ    最後  (0/0)
  [ACS Food Science & Technology] のレビューレビューを書く
レビューはありません。
最初    前へ    次へ    最後  (0/0)

[ACS Food Science & Technology] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*