X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

Journal of Aquatic Food Product Technology

ジャーナルタイトルで検索 J AQUAT FOOD PR 最新のコメント: この雑誌の投稿、審査、受理、校正プロセスはすべて長い時間を要します。最... (2022-08-19)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[Journal of Aquatic Food Product Technology]こんにちは、このページの訪問者は24056番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルJournal of Aquatic Food Product Technology Journal of Aquatic Food Product Technology
LetPub Score
5.1
50 ratings
Rate

Reputation
6.3

Influence
3.6

Speed
6.9

ジャーナルの略称J AQUAT FOOD PROD T
ISSN1049-8850
E-ISSN1547-0636
h-index27
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
3.500.3570.451
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Aquatic Science
Q2106 / 247
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q2183 / 389

自己引用率 (2023-2024)7.70%自己引用率トレンド
掲載範囲
The Journal of Aquatic Food Product Technology publishes research papers, short communications, and review articles concerning the application of science and technology and biotechnology to all aspects of research, innovation, production, and distribution of food products originating from the marine and freshwater bodies of the world. The journal features articles on various aspects of basic and applied science in topics related to:
-harvesting and handling practices-
processing with traditional and new technologies-
refrigeration and freezing-
packaging and storage-
safety and traceability-
byproduct utilization-
consumer attitudes toward aquatic food.
The Journal also covers basic studies of aquatic products as related to food chemistry, microbiology, and engineering, such as all flora and fauna from aquatic environs, including seaweeds and underutilized species used directly for human consumption or alternative uses. Special features in the journal include guest editorials by specialists in their fields and book reviews covering a wide range of topics.
公式サイトhttp://www.tandf.co.uk/journals/WAFP
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/wafp
オープンアクセスNo
出版社Taylor and Francis Ltd.
主題分野農業と林業
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度四半期刊行
発行開始年0
年間記事数54年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合4.64%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q4

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ4135/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1049-8850%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: About 6.0 month(s)
競争力 *著者からのデータ: About 95%
参考になるリンク
関連するジャーナル 【Journal of Aquatic Food Product Technology】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Food ChemistryH-index: 221

    CiteScore: 16.30
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITIONH-index: 135

    CiteScore: 22.60
    FOOD RESEARCH INTERNATIONALH-index: 134

    CiteScore: 12.50
    Innovative Food Science & Emerging TechnologiesH-index: 96

    CiteScore: 12.00
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYH-index: 115

    CiteScore: 11.80
    MEAT SCIENCEH-index: 142

    CiteScore: 13.00
    FOOD CONTROLH-index: 103

    CiteScore: 12.20
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    Food Chemistry1081968
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL443175
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY437351
    FOOD CONTROL317061
    FOOD HYDROCOLLOIDS316867
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE269605
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY197437
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY181517
    CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION170344
    MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH167552
  •  

    Journal of Aquatic Food Product Technology Journal of Aquatic Food Product Technology
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [Journal of Aquatic Food Product Technology] のレビューレビューを書く
著者: nblyy


分野: 農業と林業
査読期間: 10.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2022-08-19 11:22:17 レビューした
この雑誌の投稿、審査、受理、校正プロセスはすべて長い時間を要します。最短の合計時間は10か月です。卒業を急いでいる学生は注意して進めるべきです
(0) いいね! | nblyy

著者: 匿名


分野: 生物学学
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


レビューを書く

2011-12-24 13:21:00 レビューした
レビューのスピードは平均的ですが、審査は厳格です
(0) いいね! | 匿名

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[Journal of Aquatic Food Product Technology] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*