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JOURNAL OF TEXTURE STUDIES

ジャーナルタイトルで検索 J TEXTURE STUD 最新のコメント: 結果はどうですか?どの段階まで進んでいますか? (2023-11-15)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
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[JOURNAL OF TEXTURE STUDIES]こんにちは、このページの訪問者は20795番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルJOURNAL OF TEXTURE STUDIES JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
LetPub Score
5.2
50 ratings
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Reputation
6.3

Influence
3.9

Speed
6.9

ジャーナルの略称J TEXTURE STUD
ISSN0022-4901
E-ISSN1745-4603
h-index48
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
6.300.6710.992
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q184 / 389
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Pharmaceutical Science
Q254 / 183

自己引用率 (2023-2024)10.70%自己引用率トレンド
掲載範囲
The Journal of Texture Studies is a fully peer-reviewed international journal specialized in the physics, physiology, and psychology of food oral processing, with an emphasis on the food texture and structure, sensory perception and mouth-feel, food oral behaviour, food liking and preference. The journal was first published in 1969 and has been the primary source for disseminating advances in knowledge on all of the sciences that relate to food texture. In recent years, Journal of Texture Studies has expanded its coverage to a much broader range of texture research and continues to publish high quality original and innovative experimental-based (including numerical analysis and simulation) research concerned with all aspects of eating and food preference.

Journal of Texture Studies welcomes research articles, research notes, reviews, discussion papers, and communications from contributors of all relevant disciplines. Some key coverage areas/topics include (but not limited to):

• Physical, mechanical, and micro-structural principles of food texture
• Oral physiology
• Psychology and brain responses of eating and food sensory
• Food texture design and modification for specific consumers
• In vitro and in vivo studies of eating and swallowing
• Novel technologies and methodologies for the assessment of sensory properties
• Simulation and numerical analysis of eating and swallowing
公式サイトhttp://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/(ISSN)1745-4603
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/jts
オープンアクセスNo
出版社Wiley-Blackwell
主題分野工学
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度隔月刊行
発行開始年1969
年間記事数73年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合13.15%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q2

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ278/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0022-4901%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: >24 Week(s), or Invited contributions
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
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著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
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    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
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  [JOURNAL OF TEXTURE STUDIES] のレビューレビューを書く
著者: Lime--


分野: 農業と林業
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


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2023-11-15 10:31:57 レビューした
結果はどうですか?どの段階まで進んでいますか?
(0) いいね! | Lime--

著者: 少时诵诗


分野: 農業と林業
査読期間: 0.0 month(s)
結果: 保留中&不明


レビューを書く

2023-09-28 12:17:21 レビューした
ネットで検索した査読周期が24週間かかるというのが本当に6ヶ月もかかる必要があるのか知りたいです
(0) いいね! | 少时诵诗

著者: Squall


分野: 工学
査読期間: 2.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2022-05-26 21:12:02 レビューした
非常責任感のあるジャーナルで、初回査読中に80以上の修正提案がありました。中国の食品や口腔処理の分野で代表的な存在である陳建設教授が編集主幹の1人です。ジャーナルのインパクトファクターや評価は年々向上しており、査読の速度も非常に速いです
(1) いいね! | Squall

著者: 发光小汤圆


分野: 農業と林業
査読期間: 3.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2022-05-13 10:34:24 レビューした
この記事の掲載のおかげで、卒業することができました。私はあなたが大好きです、「JOURNAL OF TEXTURE STUDIES」
(0) いいね! | 发光小汤圆

著者: 桔梗花


分野: 生物学学
査読期間: 4.0 month(s)
結果: 保留中&不明


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2022-01-06 15:07:54 レビューした
Zone 4からZone 2に直接スキップして、クソ
(1) いいね! | 桔梗花

著者: 发光小汤圆


分野: 農業と林業
査読期間: 1.0 month(s)
結果: 拒否されました


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2021-07-27 16:42:43 レビューした
私は以前からこのジャーナルをフォローしていましたが、その研究方向は私のものとよく一致しています。大幅な修正を行った後、私の仕事を再提出し、それが受理されました。本当に素晴らしいです
(1) いいね! | 发光小汤圆

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