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JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING

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[JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING]こんにちは、このページの訪問者は16112番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルJOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
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6.3

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3.7

Speed
8.8

ジャーナルの略称J I BREWING
ISSN0046-9750
E-ISSN2050-0416
h-index43
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
6.200.4481.218
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Agricultural and Biological Sciences
Subcategory: Food Science
Q186 / 389

自己引用率 (2023-2024)12.50%自己引用率トレンド
掲載範囲
The Journal has been publishing original research for over 125 years relating to brewing, fermentation, distilling, raw materials and by-products. Research ranges from the fundamental to applied and is from universities, research institutes and industry laboratories worldwide.

The scope of the Journal is cereal based beers, wines and spirits. Manuscripts on cider may also be submitted as they have been since 1911.

Manuscripts on fruit based wines and spirits are not within the scope of the Journal of the Institute of Brewing.
公式サイトhttp://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)2050-0416
オンライン原稿提出http://mc.manuscriptcentral.com/jib
オープンアクセスNo
出版社Wiley-Blackwell
主題分野工学
出版国/地域ENGLAND
発行頻度隔月刊行
発行開始年1895
年間記事数16年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合39.34%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q3

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ397/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index
Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=0046-9750%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: About 6.0 month(s)
競争力 *著者からのデータ: Easy
参考になるリンク
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著者のコメント
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    JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
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    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
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著者: cc


分野: 化学
査読期間: 2.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


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2016-09-28 16:29:43 レビューした
2人の査読者がいて、編集者は非常に責任感がある。最初の査読には1か月以上かかり、修正後数日で直接受け入れられた

(0) いいね! | cc

著者: 匿名


分野:
査読期間: 0.0 month(s)
結果:


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2013-10-06 10:37:00 レビューした
醸造技術、発酵
(0) いいね! | 匿名

著者: 匿名


分野:
査読期間: 6.0 month(s)
結果:


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2011-07-11 14:31:00 レビューした
醸造技術、発酵、風味
(0) いいね! | 匿名

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