X
    アカデミックビジュアライゼーションスタジオRC   ログイン (EN)   原稿を依頼する (EN)
学術英語編集

Food Engineering Reviews

ジャーナルタイトルで検索 FOOD ENG REV 最新のコメント: 投稿用の良いジャーナルで、修正を少々加えた後、修正をした後に受理されま... (2022-02-25)


ジャーナル名:   ISSN:   主題分野:   インパクトファクタ範囲: -
インデックス:   カテゴリー:   オープンアクセス:   Sort by:

[Food Engineering Reviews]こんにちは、このページの訪問者は31076番目です。

ジャーナル プロフィール
ジャーナル タイトルFood Engineering Reviews Food Engineering Reviews
LetPub Score
8.2
50 ratings
Rate

Reputation
9.9

Influence
7.1

Speed
7.0

ジャーナルの略称FOOD ENG REV
ISSN1866-7910
E-ISSN1866-7929
h-index37
CiteScore
CiteScoreSJRSNIPCiteScore Rank
14.201.2251.755
Subject fieldQuartilesRankPercentile
Category: Engineering
Subcategory: Industrial and Manufacturing Engineering
Q123 / 384

自己引用率 (2023-2024)1.90%自己引用率トレンド
掲載範囲
Food Engineering Review publishes articles encompassing all engineering aspects of today’s scientific food research. The journal focuses on both classic and modern food engineering topics, exploring essential factors such as the health, nutritional, and environmental aspects of food processing. Trends that will drive the discipline over time, from the lab to industrial implementation, are identified and discussed. The scope of topics addressed is broad, including transport phenomena in food processing; food process engineering; physical properties of foods; food nano-science and nano-engineering; food equipment design; food plant design; modeling food processes; microbial inactivation kinetics; preservation technologies; engineering aspects of food packaging; shelf-life, storage and distribution of foods; instrumentation, control and automation in food processing; food engineering, health and nutrition; energy and economic considerations in food engineering; sustainability; and food engineering education.
公式サイトhttps://www.springer.com/12393
オンライン原稿提出https://www.editorialmanager.com/fere
オープンアクセスNo
出版社Springer US
主題分野FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
出版国/地域UNITED STATES
発行頻度年4回刊行
発行開始年2009
年間記事数36年間記事数トレンド
ゴールド OA 割合12.90%
Web of Science 四分位
2023-2024
WOS Quartile: Q1

CategoryEditionJIF QuartileJIF RankingJIF Percentage
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIEQ128/173
インデックス (SCI or SCIE)Science Citation Index Expanded
PubMed Central (PMC) へのリンクhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog?term=1866-7910%5BISSN%5D
平均査読期間 *出版社からの許可を得たデータ:
著者からのデータ: >12 Week(s), or Invited contributions
競争力 *著者からのデータ: Moderate
参考になるリンク
関連するジャーナル 【Food Engineering Reviews】CiteScoreトレンド
自己引用率トレンド 年間記事数トレンド
著者のコメント
*すべてのレビュープロセスの指標、例えば受理率やレビューの速さは、ユーザーが提出した原稿に限定されています。そのため、これらの指標はジャーナルの正確な競争力や速さを反映していない可能性があります。
  • 同じ学問分野のジャーナル
  • CiteScoreトレンド
  • 自己引用率トレンド
  • 年間記事数トレンド
  •  
    学問分野内の信頼できるジャーナル インパクトファクター
    Nature FoodH-index: 0

    CiteScore: 28.50
    TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYH-index: 162

    CiteScore: 32.50
    Annual Review of EntomologyH-index: 178

    CiteScore: 45.70
    COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETYH-index: 82

    CiteScore: 26.20
    FOOD HYDROCOLLOIDSH-index: 132

    CiteScore: 19.90
    Annual Review of Food Science and TechnologyH-index: 51

    CiteScore: 22.40
    SOIL BIOLOGY & BIOCHEMISTRYH-index: 186

    CiteScore: 16.90
    Annual Review of PhytopathologyH-index: 143

    CiteScore: 16.60
    Current Forestry ReportsH-index: 0

    CiteScore: 15.90
    Current Opinion in Food ScienceH-index: 21

    CiteScore: 18.40
    学問分野内で最も検索されたジャーナル ページビュー
    JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY1232848
    Food Chemistry1092303
    INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS574817
    Food & Function523580
    CATENA490719
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY445929
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL445514
    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE431610
    PLANT AND SOIL415843
    Geoderma395472
  •  

    Food Engineering Reviews Food Engineering Reviews
    来年の予測:
    着実な増加 変化なし 徐々に減少  更新する
  •  

     
  •  

     


最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)
  [Food Engineering Reviews] のレビューレビューを書く
著者: zjutian


分野: 農業と林業
査読期間: 3.0 month(s)
結果: 改訂後に受け入れられました


レビューを書く

2022-02-25 13:42:21 レビューした
投稿用の良いジャーナルで、修正を少々加えた後、修正をした後に受理されました
(1) いいね! | zjutian

最初    前へ    1    次へ    最後  (ページ
/1)

[Food Engineering Reviews] のレビューを書き始める:





Contact us

Contact us  

Your name*

Your email*

Your message*

Please fill in all fields and provide a valid email.

Security Code*